Despre noi

Profil general

Smartech Automation, cu profil în domeniile SCADA și electric, oferă concepte inteligente și inovatoare de sisteme de automatizări și tehnologia informației.

Compania noastră realizează și implementează proiecte cu soluții și programe software de aplicație de înalt nivel tehnologic. Proiectele complexe tip la cheie, pe care le realizăm, includ componente de proiectare multidisciplinară, uzinări și montaj echipamente, instalare și punere în funcțiune.

Echipa noastră este formată din specialiști experimentați, cu pregătire de excepție și vastă experiență în proiectarea și implementarea proiectelor care includ componente tehnologice, sisteme electrice de acționări și automatizări și comunicații, aplicații cu PLC-uri si PC-uri industriale și software de aplicație.

Colaborăm de asemenea cu mari specialiști în domeniul automatizărilor si informaticii proceselor și care activează în mediul academic.

Specialiștii firmei dețin referințe specifice in multe domenii pe piață Sistemelor Industriale și o vasta experiența în modernizarea și automatizarea fabricilor metalurgice, rafinării, fabricația anvelopelor, vopsele, alimentari cu apă și epurare apa uzata, etc.

Dezvoltarea firmei Smartech Automation are ca obiectiv promovarea de soluții și produse care au răspuns în mod eficient cerințelor tot mai diversificate ale beneficiarilor. Acțiunile sunt susținute de orientarea către investiții în tehnologii și utilaje de ultimă generație și au fost completate de un proces continuu de dezvoltare în cadrul firmei a profesionalismului si a responsabilității.

Servicii

În completarea lucrărilor la cheie, societatea noastră oferă și următoarele servicii:

  • Proiectare electrică și automatizări industriale;
  • Achiziție și furnizare materiale și echipamente în domeniul electric și automatizări industriale (produse de firme de prestigiu din domeniu);
  • Uzinare dulapuri electrice și de automatizare pe bază de proiect propriu sau proiect furnizat de către client;
  • Lucrări de construcții – montaj și de PIF;
  • Realizare și implementare software specific de aplicație;
  • Lucrări de întreținere si reparații în domeniul electric și automatizare.
 Colaborări

Printre producătorii de echipamente electrice și de automatizare cu care societatea noastră colaborează se afla: Allen Bradley, Siemens, Schneider, Telemecanique, Eaton (Moeller), Inductive, B&R, ABB, Schenck, VIPA, ASC, Limab, ThermoFisher, Sprecher-Automation, Elsist, etc.

Specialiștii noștri au realizat cu succes numeroase lucrări de modernizare și automatizare pentru ArcelorMittal Galați, Tehnosteel Iași, Metalurgica Aiud, Kober Săvinești, Rominserv SRL, Rompetrol Petromidia, Rompetrol Vega, Michelin România, Apa Canal SA Galați, Apa Serv Neamț, Biogest International GmbH Germania, Passavant GmbH Germania, General Electric Power Conversion Franța, etc.